04 februari 2006

Paa plats i Brisbane

Saadar ja da var man plats. Har varit jetlaggad i tva dagar nu men jag tror att det borjar ordna upp sig nu. Nat som inte har ordnat sig ar boendet. Det var ju inte riktigt lika enkelt som jag hade tankt mig. Tank vad enkelt det var i Linkoping. Stort plus i kanten. Det ar ju helg nu sa allt ligger lite pa is till pa mandag. Da ska jag kolla pa en lagenhet som iaf verkar helt ok och med ett overkomligt pris.

Men satan vad varmt det ska va. Jag ska bege mig ner pa stan nu for att inhandla ett par flip flops nu, helt sanslost. Alla gar omrking med flip flops (haer kallas de thongs, vilket de amerikaner och kanadensare jag traffat har tyckt varit otroligt roligt. Jag aer beredd att halla med.), det ser ut som de kommer direkt fran stranden. Men det ar ju nodvandigt, traska runt med strumpor och skor blir lite varmt i langden faktiskt, tro mig. Visserligen ser man argentinare och annat "lost" folk som gar runt i jeans. Lite for varmt i min smak.

En annan marklig sak ar att man inte kan komma ut pa internet pa skolan. Man kommer bara at intranatet. Sa nu testar jag att maila in den har posten.

Hade fint alla!